Om mina hundar och mig

 Wilda (2016)

Wilda är storvuxen sheltie som tävlar agility på elitnivå i storleksklassen Medium. Vi är kvalade till LAG-SM 2020. 
Denna fina sheltie var anledningen till att jag fick upp ögonen för sporten agility. Sen första kursen var vi fast. 2020 fick jag och WIlda äran att springa agility på Gothenburg Horse Show tillsammans med Göteborgs hundungdom. Tillsammans delar vi många fina minnen tillsammans, både på agilityplan och utanför. 


Meriter:
AGHD 1
AGHD 2 
Hoppcert 
Agilityuppvisning på Scandinavium 
2:a Åretshund ungdom i agility 2019 

SM-Kval lag 2020

Toffee (2018)

Toffee är en lite sheltietik som tävlar agility i storleksklassen Small. Vi har hunnit tävla några få tävlingar innan COVID-19 stoppade alla tävlingar. Toffee är min andra agilityhund, hon är en bussig och fartfylld liten tjej. Jag ser fram emot en tid utan corona så hon och jag får uppleva fler tävlingar än vad vi har gjort och så klart många andra minnen.


Meriter:

AGHD 1

Om mig


 Lisa Dannberg

Jag har alltid haft ett stort intresse för djur. Jag tjatade och tjatade om en hund, men jag fick kaniner. När mina föräldrar såg att jag lärde kaninerna agility, koppelgång och inkallning så kände de att de var dags för nästa steg, en hund.

Sen den dagen Wilda kom gick min dröm i uppfyllelse. Jag tillbringade all tid med henne, vi gick kurser tillsammans och myste. När hon sov plöjde jag hundböcker, jag ville veta så mycket som möjligt om min nya vän. 

I slutet av 2018 gick jag min första agilityutbildning (A1) för att jag drömde om att få hjälpa andra med något som jag brann för. Jag vill vara den som utvecklar och hjälper hundägare och hundar att lyckas inom agility och självklart i vardagen. Jag vill se ekipage lyckas och utvecklas.

Jag samarbetar tillsammans med https://www.agilityhundar.se/. Vi erbjuder alla möjliga kurser tillsammans.

Mina utbildningar:
Ledarskapsutbildning (steg 1) hos Studiefrämjandet, 2018
Agilityinstruktörsutbildning (A1) 2018